Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobrze robię Sm ?

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zrobić sobie za darmo Smy i robiłem to tak: w ofertach było coś za 16sm, że wchodzę na stronę, podaję nr tel, operatora sieci i potem wysyłam darmowy sms i podaje kod który dostałem. Wysyłałem sms, przychodził mi kod, wpisywałem go na stronie, po chwili przychodzi sms, że rozpocząłem subskrybacje serwisu NAGRODA czy coś takiego i żeby ją wyłączyć muszę wysłać sms STOP NAGRODA na jakiś tam nr i tak go wysyłałem i kończyłem subskrybacje tego serwisu. Czy dostane za to sm ? Jak wpisywałem kod na stronie, a po chwili kończyłem subskrybacje ? Dodam, że jeśli bym jej nie zakończył to było tam, że dostawałbym 1 sms dziennie za kt płaciłbym 3zł.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

nigdy nie podawaj numeru telefonu, bo to mozesz dostac jednego sms dziennie a mozesz dostac i nawet z 5 :D a to juz lepiej wyslac sms na Sm ;)

zmieniaj ip na amerykanskie i wypelniaj tylko te darmowe i za mala liczbe Sm'ek bo te najczesciej dochodza

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

nigdy nie podawaj numeru telefonu, bo to mozesz dostac jednego sms dziennie a mozesz dostac i nawet z 5 :D a to juz lepiej wyslac sms na Sm ;)

zmieniaj ip na amerykanskie i wypelniaj tylko te darmowe i za mala liczbe Sm'ek bo te najczesciej dochodza

Taa słuchaj się tego up

@TOP

Nie normalnie wysyłaj sms jak jest w reklamie.Tylko musisz później dezaktywować czyli w twoim przypadku wysłać sms o treści STOP.I teraz gdy już zrobiłeś to nic się nie stanie że po chwili dezaktywujesz suba to i tak czy siak dostaniesz te 16 SM.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Taa słuchaj się tego up

@TOP

Nie normalnie wysyłaj sms jak jest w reklamie.Tylko musisz później dezaktywować czyli w twoim przypadku wysłać sms o treści STOP.I teraz gdy już zrobiłeś to nic się nie stanie że po chwili dezaktywujesz suba to i tak czy siak dostaniesz te 16 SM.

Chyba nie wiesz ze takiego sms za ktorego musisz placic mozesz otrzymac odrazu po aktywowaniu uslugi ;) wiec wtedy 3 zl w plecy.

A na amerykanskim IP masz reklam duzo wiecej niz na pl

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Up, ale ja to dezaktywuje dosłownie kilka sekund po aktywacji, robiłem tak kilka razy i ani razu nie dostałem płatnego smsa

Jeszcze takie pytanie, ile te sm max czasu mogą iść mi na konto ?

no jak wylaczasz usluge odrazu po wlaczeniu to nie masz czego sie obawiac :D

przed wybraniem reklamy powinienes miec napisanie ile za nia dostaniesz i ile czasu trzeba czekac, nie ktore sa odrazu inne po kilku godzinach

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...